divendres, 14 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ


Aquest Blog forma part de les pràctiques de l’assignatura 20256 - Art Clàssic: Grècia i Roma , d’estudis de  Grau d’ Història de l’Art  de la facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears, tutoritzat per la nostra professora la doctora Isabel Escandell. La intenció és crear un treball acadèmic en totes les pautes que això implica i per tal de mostrar-lo en una plataforma virtual en format Blog.
            El tema escollit pel nostre grup de treball és l’arquitectura civil i concretament els palaus de la Creta Minoica.  Ens aventurarem a fer un recorregut per la civilització Minoica a través de la seva arquitectura palatina  intentant  esbrinar  la seva funció, en relació a una societat que va existir en el II mil·lenni  a. c. A la vegada farem referència a un dels seus primers descobridors, l’arqueòleg Sir Arthur John Evans, (1851 – 1941) aprofundint en les intervencions del Palau de Cnossos un dels grans referents d’aquesta societat, però sense deixar de banda els palaus de les ciutats de Malia, Festos o Zakro.
            Per tant vos volem agrair la vostra atenció per endavant i esperem que gaudiu d’aquest  Blog, tant com nosaltres de haver-lo creat.
             
web uib